CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sabtu, 02 April 2011

Advertisment


http://www.macan-group.com/wp-content/uploads/2011/02/Pretty-Apricot-Pie.jpg

Photobucket
Bahan :
§  75 gr gula palem
§  100 gr margarin
§  1 kuning telur
§  15 gr susu bubuk
§  10 gr tepung maizena
§  85 gr tepung terigu protein rendah
§  100 gr apricot kering potong – potong
§  1/4 sdt kayu manis
§  75 gr kacang mede, disangrai, dicincang halus
Bahan Taburan :
§  30 gr gula pasir kasar
Cara Membuat :
¨        Pertama ,kocok gula palem dan margarin 45 detik. Tambahkan kuning telur. Kocok rata.
¨        Kedua,masukkan susu bubuk, tepung maizena, dan tepung terigu sambil diayak dan diaduk rata.
¨        Kemudian,tambahkan aprikot, kayu manis dan kacang mede. Aduk rata.
¨        Lalu,taruh adonan menggunakan sendok ke loyang yang sudah dioles margarin. Tusuk – tusuk dengan tusuk gigi. Taburkan gula pasir kasar.
¨        Yang terakhir .Oven 35 menit dengan suhu 150 derajat Celsius sampai matang.
Tis :
Gula pasir untuk taburan harus dipilih yang butirannya besar supaya gula terlihat.

Material:
§ 75 g brown sugar
§ 100 gr margarine
§ 1 egg yolk
§ 15 g milk powder
§ 10 g cornstarch
§ 85 g low protein flour
§ 100 grams of dried apricot pieces - pieces
§ 1 / 4 tsp cinnamon
§ 75 g cashews, roasted, finely chopped
Topping Ingredients:
§ 30 g coarse sugar
Directions:
 First, beat brown sugar and margarine 45 seconds. Add egg yolks. Beatsmooth.
 Second, enter the milk powder, cornstarch, and as he sifted flour and mix evenly.
 Then, add apricots, cinnamon and cashew nuts. Mix well.
 Then, put the dough using a spoon to a baking dish that has been diolesmargarine. Prick - prick with a toothpick. Sprinkle coarse sugar.
 The latter. Oven 35 minutes with a temperature of 150 degrees Celsiusuntil cooked.
Tips:
Granulated sugar for topping should be chosen large granulated sugar to be seen

personal swedish chef food picture and wallpaper
Apricot Pastries





Material:
§ 75 g brown sugar
§ 100 gr margarine
§ 1 egg yolk
§ 15 g milk powder
§ 10 g cornstarch
§ 85 g low protein flour
§ 100 grams of dried apricot pieces - pieces
§ 1 / 4 tsp cinnamon
§ 75 g cashews, roasted, finely chopped
Topping Ingredients:
§ 30 g coarse sugar

Directions:
 First, beat brown sugar and margarine 45 seconds. Add egg yolks. Beatsmooth.
 Second, enter the milk powder, cornstarch, and as he sifted flour and mix evenly.
 Then, add apricots, cinnamon and cashew nuts. Mix well.
 Then, put the dough using a spoon to a baking dish that has been diolesmargarine. Prick - prick with a toothpick. Sprinkle coarse sugar.
 The latter. Oven 35 minutes with a temperature of 150 degrees Celsiusuntil cooked.
Tips:
Granulated sugar for topping should be chosen large granulated sugar to be seen
KELAPA COKLAT COOKIES
BAHAN :
§  250 gr mentega
§  125 gr gula halus
§  1 btr telur
§  275 gr tepung terigu
§  35 gr maizena
§  25 gr coklat bubuk
§  25 gr kelapa kering siap pakai
§  vanili bubuk secukupnya
§  75 gr choco chips
CARA MEMBUAT :
1.     Pertama ,kocok mentega dan gula halus hingga putih dan lembut
2.     Kemudian,masukkan telur, lalu kocok hingga tercampur rata
3.     Lalu,masukkan tepung terigu, maizena, coklat bubuk, kelapa kering, choco chips, dan vanili bubuk. Aduk hingga rata.
4.     Yang kedua,cetak adonan sesuai selera, susun di atas loyang yang telah diolesi mentega.
5.     Kemudian.panggang dengan suhu 170 derajat celcius selama 20 menit.
6.     Sajikan sebagai camilan keluarga
7.     Selamat mencoba.
8.     CHOCOLATE COCONUT COOKIES 
MATERIALS:
 250 gr butter
§
 125 gr powdered sugar
§
 1 eggs
§
 275 gr flour
§
 35 g cornstarch
§
 25 gr cocoa powder
§
 25 gr dry coconut ready
§
 vanilla powder to taste
§
 75 g choco chips
§
HOW TO MAKE:
1. First, cream the butter and sugar until smooth and creamy white 
2. Then, enter the egg, then beat until well blended
3. Then, put the flour, cornstarch, cocoa powder, desiccated coconut, chocolate chips, and vanilla powder. Stir until blended.
4. Secondly, the print paste according to taste, arrange on a baking sheet that has been spread with butter. 
5. That last time, bake with a temperature of 170 degrees Celsius for 20 minutes. 
6. Serve as a snack family
7. Good luck. 




http://images.justfreebackgrounds.com/holiday-backgrounds/hot-chocolate.jpg
CHOCOLATE COCONUT COOKIES












MATERIALS:
 250 gr butter§
 125 gr powdered sugar
§
 1 eggs
§
 275 gr flour
§
 35 g cornstarch
§
 25 gr cocoa powder
§
 25 gr dry coconut ready
§
 vanilla powder to taste
§
 75 g choco chips
§

HOW TO MAKE:
1. First, cream the butter and sugar until smooth and creamy white 
2. Then, enter the egg, then beat until well blended
3. Then, put the flour, cornstarch, cocoa powder, desiccated coconut, chocolate chips, and vanilla powder. Stir until blended.
4. Secondly, the print paste according to taste, arrange on a baking sheet that has been spread with butter. 
5. That last time, bake with a temperature of 170 degrees Celsius for 20 minutes. 
6. Serve as a snack family
7. Good luck. 


0 comments:

Posting Komentar